Rijlessen volgen bij WOLF: dat is meer dan je alleen je rijbewijs halen

Weet jij je eerste rijles nog? Ik weet het nog als de dag van gisteren. Een rode auto met de bekende L op het dak kwam voorrijden. Dit keer niet voor mijn zus, maar voor mij! Ik mocht voor het eerst achter het stuur gaan zitten. Alsof ik een Boeing 747 mocht besturen, dat was ongeveer het gevoel wat er door mij heen ging.

Rijlessen volgen vond ik een hele beleving. Iets wat ik mij de rest van mijn leven zal herinneren. Onmisbaar bij zo’n eerste ervaring op de weg is een goede rijinstructeur. Iemand waarvan je weet: die snapt het. Iemand die je op je gemak stelt als je in paniek raakt en iemand die jou rustig en kundig naar je examen begeleidt. WOLF heeft jarenlange ervaring in dit vak en zij beamen het belang van de juiste begeleiding, want iedereen is anders en daarbij hoort een gevarieerde aanpak.

“De rijinstructeurs van WOLF worden niet alleen opgeleid om mensen te leren autorijden, ze leren ook hoe ze met de verschillen in rijgedrag moeten omgaan”, zegt Raymond Wolf, eigenaar van WOLF Rijbewijsshop

“Er zit namelijk een enorm verschil in rijlessen geven tussen iemand die heel angstig is en iemand die juist staat te trappelen om die auto in te stappen. Een begeleiding op maat tijdens je rijles geeft je het comfort dat je nodig hebt om vol zelfvertrouwen je rijexamen in te gaan”.

Anna Schoenmakers volgde haar rijlessen bij WOLF in Nijmegen en vertelt over haar ervaring

Stapte jij zonder moeite de eerste keer de lesauto in?

“Eerst was ik wat angstig, maar door de goede begeleiding van mijn rijinstructeur, verdween die angst al na les twee. Hierdoor heb ik ontspannen en met veel plezier mijn rijlessen kunnen volgen”.

Wat vond je het leukste aan de rijlessen bij WOLF?

“Bijzondere verrichtingen oefenen vond ik het leukste om te doen en werd er elke les steeds behendiger in. Doordat WOLF gebruik maakt van een handige app kan je deze vooruitgang makkelijk terugzien op je telefoon en dat motiveerde mij enorm!”

Zijn er dingen die je anders zou zien?

“Ik ben zeer tevreden over mijn rijlessen bij WOLF en bijbehorende theorie:

  • De app zorgt ervoor dat je lessen makkelijk in te plannen zijn.
  • De instructeur was kundig én prettig in de omgang.
  • De hulpmiddelen zoals de voorbeeldfilmpjes en het online-oefenprogramma van het theoriegedeelte hebben mij erg geholpen”.

“Al met al heb ik een hele goede ervaring, dus ik zie zo snel geen dingen die er anders zouden kunnen”.

Wat is je algehele ervaring bij WOLF?

“Ik vond het altijd leuk om weer te gaan lessen. Ik leerde iedere keer weer en kwam daardoor steeds dichter bij het examen. Mijn rijinstructeur gaf mij een goede begeleiding waardoor ik steeds zelfverzekerder werd. Door WOLF heb ik plezier in het autorijden gekregen, iets waar ik nu nog steeds profijt van heb”.

Anna had bij les één al vertrouwen in haar rijinstructeur. Daardoor stapte Anna gedurende haar lestijd bij WOLF ontspannen in de auto. Daarom heeft ze nu niet alleen haar rijbewijs op zak, maar ook een fijne herinnering die haar altijd zal bijblijven.

Profiteer tijdelijk van 47% korting op een proefles. Je betaalt nu slechts 50,-* voor 100 minuten rijles (2 rijlessen) inclusief advies. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *