Zelfgemaakte tortellini met een vulling van garnalen in een saus van schaaldieren

Heb je wel eens zelfgemaakte ravioli of tortellini gemaakt? Het is namelijk totaal niet te vergelijken met de kant-en-klaar versie uit de supermarkt. Mits goed bereid en de juiste vulling geeft het een smaakbeleving waar je u tegen zegt. Alsof de hemel opengaat en de zon gaat schijnen. Lichtelijk overdreven geef ik toe, maar heb je eenmaal verse pasta geproefd, dan wil je daarna geen pasta uit de winkel meer.

Tortellini's vullen met garnalenvulling
Tortellini’s vullen met garnalenvulling

Ok, het is niet voor de snelle hap. Het is een maaltijd die je bereidt op een druilerige zondagmiddag met een kookwijntje erbij, zonder stress en zonder zorgen. De inkopen heb je op zaterdag al gedaan en na je eerste slok neem je eerst rustig het recept door.

Zie je het al voor je? Wil jij nu ook zelfgemaakte tortellini gaan maken? Onlangs heb ik een recept gevonden dat ik je niet wil onthouden. Namelijk:

Tortellini’s gevuld met garnalen in een saus van schaaldieren

Een heerlijk gerechtje waar wij in ieder geval onze vingers bij aflikten. Het recept heb ik van de site Dubbel Bourgondisch die heel makkelijk in stappen uitlegt hoe je dit gerecht maakt. Je kan het als voor-, tussen-, of als hoofdgerecht eten – afhankelijk van hoeveel tortellini’s je op het bord legt. Ravioli’s kan je er natuurlijk ook van maken, dan heb je alleen een andere vorm.

Veel kookplezier!

Tortellini van Garnalen met een saus van schaaldieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *